К основному контенту

Форма помади — дзеркало вашої натури! І ось чому...

1. Конусоподібний кінчик

Тебе або обожнюють, або ненавидять: байдужим ти не залишаєш нікого! Для тебе властиві різкі перепади настрої, радикальні судження, твоя картина світу гранично ясна: це добре, а це — погано, і ніяким змінам твої установки не піддаються. При цьому ти перша кинешся на допомогу потерпілому, збереш гроші для нужденних і запишешся волонтером в дитячу лікарню. Тому що твоя місія — зробити цей світ кращим, чистішим і світлішим. Ти лідер,ти та, хто закриє тілом амбразуру, ти піднімеш війська з окопів з криком «за мною!» — і все послухаються. Тому що Жанну д'-Арк спробуй не послухай.
2. Плоский горизонтальний кінчик

Ти самий дотепний чоловік в компанії, невиправний оптиміст і веселун, генератор ідей і саме той чоловік, який знайде вихід з безвихідної ситуації. Без тебе і вечірка не вечірка,і нарада нарада. Ти як промінчик світла для людей: при одному погляді на тебе вони посміхаються. Тому тобі дістаються самі складні проекти, самі неслухняні клієнти і найбезнадійніші звіти. І ти справляєшся, тому що ти знаєш точно: неможливе можливо. Треба тільки посміхнутися і взятися за справу.
3. Округлений кінчик

Ти природжена хранителька вогнища. У твоєму домі завжди затишок,порядок, смачна їжа і дитячий сміх (ну, або скоро зазвучить). Ти дуже творча і різнобічна особистість, багато читаєш, захоплюєшся рукоділлям, часто ходиш на виставки і концерти, але найголовнішим для тебе завжди буде сім'я. Ти її центр, єднальна сила і турбота, до тебе біжать за підтримкою і порадою, і ти завжди знаходиш потрібні слова. Ти втілення мудрості і спокою, любові і відданості,справжня Мама.
4. «Незайманий» кінчик

Кінчик твій помади немов залишився таким же, як при покупці? Дай вгадаємо: ти чоловік правил. Найчесніших. Ти перфекціоніст,тарілочки повинні стояти по зростанню, книжка — лежати паралельно краю стола, а рушники в шафі — в строго визначеному порядку. І туалетний папір, до речі, у твоєму домі завжди висить вільним кінцем назовні, а де вона висить неправильно — ти перевешиваешь. Бо тиша повинна бути в бібліотеці. На роботі ти не зірвала жодного дедлайну, начальство на тебе молиться, а рідні захоплюються тією організованістю, яку ти привносишь в їх життя. І запам'ятовують,як правильно ставити тарілочки. Бо інакше... краще не уявляти.
5. Плоский скошений кінчик

В дитинстві ти лазила по деревах, шукала у дворі піратські скарби і ніколи не замислювалася, чи варто лізти в цю калюжу або ж там дуже глибоко. Ти авантюристка і великий експериментатор, саме з таких людей виходили великі першовідкривачі і Нобелівські лауреати. Гасконі невідомо слово «трус»! — це про тебе. Ти сміливо берешся за будь-які починання, сміливо пробуєш все нове,з цікавістю вивчаєш відкрилися можливості і ніколи-ніколи не утрачиваешь інтересу до цього шаленому, шаленому світі.
6. Загострений кінчик

Ти розумна і сексуальна, і прекрасно про це знаєш. Ти дієш на чоловіків як магніт, але ніколи не зловживаєш цим. Твоє життя будується за чітким планом, у якому кар'єру і фінансове благополуччя займають зовсім не останні місця. Але з близькими людьми ти щира, відкрита і не проти повеселитися, адже бути холодною фатальною красунею — так втомлює! Потрапити в коло наближених непросто: ти не дуже-то довіряєш людям. Але за крижаної бронею — гаряче і палке серце, завоювати яке зможе тільки Найдостойніший. Тебе не обдуриш.
7. Асиметричний кінчик

Тебе хочеться берегти і захищати, тому що навколо тебе постійно трапляються катастрофи. Машина глухне, телефон відмовляється заряджатися, кавова машина починає наливати всім кефір, а робоча пошта відсилає повідомлення на Марс, тому що ніхто і ніколи їх більше не бачить. Ти можеш заблукати на сусідній від будинку вулиці, тому що завжди повертала направо після червоного кіоску, а його знесли. При цьому ти неймовірно креативна, сповнена ідей і грандіозних планів. Просто ти живеш в такому прекрасному світі своїх фантазій та ідей, що земне тобі злегка чуже. Сірувато тут якось. І без єдинорогів.
8. Гострий скошений кінчик

Ти харизматична як ніхто. Ти опиняєшся в центрі уваги, навіть якщо з усіх сил намагалася замотатися в бабусину шаль, сісти в кутку і мовчати. Ти, як парфюмер Зюскінда, віддаєш щось, що змушує людей дивитися на тебе з підлесливих обожнюванням. Тобі завжди готові допомогти: посидіти з дитиною, поміняти колесо, відвезти і привезти, знайти рідкісну річ або організувати вечірку. Якщо ти ще не очолила невелику компанію — значить, це поки що просто не в твоїх інтересах. Тому що варто тобі поставити собі мету — і ти її досягаєш в найкоротші терміни.
- з сайту Garna.top

Комментарии